کاشت دو میلیون درخت توسط زوج برزیلی!
1398/04/10

کاشت دو میلیون درخت توسط زوج برزیلی!

کاشت دو میلیون درخت توسط زوج برزیلی!

زوجی در برزیل یک جنگل را از نابودی نجات دادند. سالگادو عکاس معروف برزیلی است. او بعد از ساختن مستندش به زادگاه برگشت. اما جنگل خاطرات پیرمرد عکاس دیگر وجود نداشت. درختان زیادی قطع شده بود و حیات وحش جنگل استوایی نابود شده بود.

قصه سالگادو و همسرش

ماجرا برمیگردد به 20 سال پیش. زمین هم مثل من مریض بود، همه چیز نابود شده بود. فقط 5 درصد آن را درخت پوشش داده بود. تا اینکه همسرم ایده شگفت انگیز نجات دوباره جنگل به ذهن اش رسید. سالگادو درمصاحبه با روزنامه گاردین می گوید: بعد از احیای جنگل آتلانتیک و کاشت درختان دوباره پرندگان، حشرات و ماهی ها برگشتند. من دوباره متولد شدم. این مهمترین لحظه زندگیم بود!

زوجی که دو میلیون درخت کاشتند

 این یک بحران جهانی است!

نابودی جنگل ها زیر مجموعه یک بحران جهانی بسیار بزرگتراست. به گفته سازمان فائو از سال 1990 تاکنون129 میلیون هکتار جنگل نابود شده است. وسعتی به‌اندازه تمام آفریقای جنوبی! این موضوع پیامدهای مرگباری به همراه داشته است.
• نابودی اکوسیستم‌ها
• افزایش انتشار گازهای گلخانه ای و…

درختکاری یک پروژه جمعی

سالگادو ابتدا ناامید بود. اما همسرش للیا باور داشت که راه حلی وجود دارد. خانواده سالگادو موسسه ای با هدف احیای جنگل ها ساختند. موسسه “ترا” از آپریل 1997 در محل زندگی زوج برزیلی شروع به کار کرد. للیا می گوید: ما در موسسه خیریه “ترا” پول جمع کردیم و 2 میلیون درخت کاشتیم.

احیای جنگل آتلانتیک

آمار نشان می دهد که از آن زمان تاکنون 20 میلیون درخت توسط این موسسه کاشته شده است. 2 هزار هکتار از جنگل های منطقه دوباره احیا شده است.
آنها هر سال هزاران نهال در جنگل کاشتند. حالا جنگل ایالت میناس گرایس شبیه همان بهشت استوایی خاطرات سالگادو شده است.

شرط اساسی درختکاری

نکته مهم این است که نهال‌ها بومی همان منطقه بودند. جنگل تازه دوباره زیست گاه گونه های جانوری قدیمی اش شد.

کاشت درخت توسط یک زوج برزیلی

فرهنگسازی برای حفظ محیط زیست

پروژه های آموزشی مختلفی نیز در موسسه ترا اجرا شده است . تا مانع نابود شدن دوباره درختان شود. اجرای 7000 پروژه آموزشی مختلف و آموزش 65 هزار نفر نتیجه فعالیت “موسسه ترا” است.
حقایقی درباره درخت
• تنها دو درخت می تواند اکسیژن مورد نیاز یک خانواده 4 نفری را تولید کند.
• هیچ موجودی جز درخت نمی تواند برای حیات ما اکسیژن بسازد.
• برای تولید هر تن کاغذ سالانه 24 اصله درخت قطع می شود.
• هر درخت سالانه 6 کیلوگرم دی اکسید کربن را به اکسیژن تبدیل می کند.
• تولید کاغذ هنوز هم از مهمترین دلایل قطع درختان بشمار می رود.
• هر بسته کاغذ یک درخت را می بلعد!

برای نجات درختان چه باید کرد؟

حیات ما روی زمین وابسته به حفاظت از منابع طبیعی است. نباید بی تفاوت بود.کاشت درخت فقط یکی از راه های نجات درختان بشمار می رود.
• طبیعت را همانگونه که هنگام ورودتان هست، ترک کنید.
• فرقی ندارد زباله هایتان خشک یا تر باشد، آنها را در طبیعت رها نکنید.
• در مصرف کاغذ خسیس باشید.
• تفکیک زباله و جدا کردن کاغذ از باقی زباله ها را فراموش نکنید.

جاروب در کنار شماست!

نجات درختان یکی از مهمترین ماموریت های جاروب است. ماموریتی که با تفکیک کاغذ از باقی زباله های شما ممکن می شود. جاروب می خواهد با آسان کردن تفکیک، از این ماموریت یک تجربه دلپذیر بسازد. موفقیت شما در ماموریت نجات درختان ضامن فردایی سبز برای فرزندان ایران زمین خواهد بود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

تنها راه نجات محیط زیست کاهش پسماند است
1399/11/05

تنها راه نجات محیط زیست کاهش پسماند است

سعیده کریمی فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد آموزش محیط زیست و دانشجوی دکترای مدیریت محیط زیست، متولد سال 1364 است. او کارمند سازمان مدیریت پسماند و مروج زندگی پسماند صفری است. از آن دست مدیرانی است که چه در زندگی شخصی و چه در زندگی کاری، در حوزه‌ی محیط زیست دغدغه‌مند است. با او در مورد سبک […]

ادامه مطلب
مدرسه ای که شهریه پلاستیک می گیرد
1398/03/22

مدرسه ای که شهریه پلاستیک می گیرد

مدرسه ای که شهریه پلاستیک می گیرد! مدرسه ای در هند شهریه زباله پلاستیک میگیرد. مازین مختار موسس مدرسه بازیافت است. او و پارمیتا همسرش می‌خواستند مدرسه‌ای برای کودکان فقیر تاسیس کنند. آکشار نتیجه این آرزوست. یک مدرسه بازیافت! مدرسه بازیافت مازین ابتدا مرکز بازیافت راه انداخت اما مردم همکاری نمی‌کردند. با اینکه مدرسه رایگان […]

ادامه مطلب
المپیک 2020 یک فرصت طلایی!
1398/06/04

المپیک 2020 یک فرصت طلایی!

المپیک میهمان ژاپنی‌ها چیزی تا برگزاری المپیک 2020 نمانده است. مسابقات المپیک و پارا المپیک هر چهار سال یکبار در یکی از شهرهای دنیا برگزار می‌شود. کشورهای دنیا ورزشکاران خود را در بازه زمانی قبل از مسابقات به طور حرفه‌ای برای المپیک آماده میکنند تا در رشته‌های ورزشی مورد نظر موفق به کسب مدال شوند. […]

ادامه مطلب